MultiCool Garancia

Mit jelent a MultiCool garancia?

A MultiCool készülékekre típustól függően akár 10év fődarab garancia érvényes, a garancia dokumentumnak megfelelő feltételek szerint *.

Kérdezhetnénk -mi a helyzet a készülékek alkatrész ellátásával. A válasz nagyon egyszerű a világ öt legnagyobb klímagyártó termékei kerülnek MultiCool márkanéven forgalomba, így teljesen biztosított a hosszú távú alkatrész ellátás, szinte mindenki számára. Persze azt is mondhatnánk, hogy nem kell ezzel foglalkozni, mert nem tud elromlani. A forgalmazott termékek kiválasztásánál a magas színvonal, és minőség mellett a megbízhatóság is a legfontosabb szempontok között szerepel.

Feltételei:

  • Évente kétszeri karban tartás folyamatos megléte, mely díjköteles.
  • A karbantartást kizárólag a MultiCool termékeivel foglalkozó hivatalos szerviz partnerei végezhetnek el.
  • A garancia feltétele a hivatalos szerviz általi telepítés, és garancia dokumentum hiánytalan kitöltése, vásárlás dátumát igazoló dokumentum (számla).

Kivétel:

Abban az esetben ha, a termék karbantartása ki marad a megadott idő intervallumok között. A készülék 1 év után elveszti a garanciális szerviz lehetőségét.

* A tájékoztatás nem teljes körű, közvetlen ajánlatnak nem tekinthető. A részletekért kérem érdeklődjön vásárlás alkalmával.