MultiCool klíma márka

2010 óta Magyarországon kizárólagos forgalmazója a MultiCool termékeknek a Multiker T&F Kft. A Multicool Magyarországon is bejegyzett oltalom alá eső védett márka.

A MultiCool márkanévvel értékesített termékek kiválasztásánál elsődleges szempont a termékek minősége. Kizárólag olyan gyártók és beszállítók lehetnek akik nem csak a termék minőségében, hanem a garanciális ügyekben, szállítás és logisztika tekintetébe is kimagaslók. A MultiCool termékek vásárlói a rendszeres minőségellenőrzésnek és tesztelésnek köszönhetően akár 10 év  tejeskörű garanciát élvezhetnek.

Miért MultiCool? – kérdezhetnénk…

2021-től a MultiCool klímák beltéri egységének halksága 17dB kezdődik ez az adat a tömeggyártású silány termékeknél még ma is 25dB érték és felette, – különbség több mint dupla. A megkérdezett vásárlók messze a legfontosabb paraméterként a készülék beltéri egységének halkságát találták a legfontosabb paraméternek.

Természetesen a készülék energiahatékonyságát tekintve is a legjobbak között találhatók a MultiCool klímák, akár A+++/A+++ parméterrel.

Vásárlóinknak különösen a figyelmébe ajánljuk az „egészséges levegő” jegyében fejlesztett MultiCool klíma megoldásokra. Egyedülállóan MultiCool MCHFLX, MultiCool Magma Uv+ és MultiCool JL Plus UV modellekben megtalálható UVC  generátor, mely a vírusok 99%-át hatástalanítja beleértve Korona és influenza vírusokat is. Természetesen a készülékekben továbbra is megtalálhatók a pollen és bio filterek is.

„Csak a minőség éri meg az árát!”

Segíthetünk?

 MultiCool Klímával? 34 éves vállalkozás beüzemelésével, kompletten?

Már több mint 4000 elégedett ügyfelünk választotta a MultiCool hőszivattyús klímákat.