MultiCool MCHPRL “Ha TÉNYLEG CSENDESET szeretne!” 18 dB-től!

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text css_animation=”zoomIn”]MutoCoolMCHPRL

Teljesítmény: 2.6kW, 3,5kW, 5,0kW változatban.
Energiaosztály: A++/A+

A MultiCool MCHPRL sorozatú klímák a márka zászlóshajójának tekinthető.

Teljesítményével rendkívül csendes működéssel még messze megelőzi vetélytársait.

Pénztárcabarát – Kiváló ár-érték arányú készüléket keres hűtésre és fűtésre? Nem kell tovább keresnie!
Egész évben társ – A MultiCool klímák gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről télen-nyáron!
Egyszerűen nagyszerű – Minden légkondicionáló mellé teljes magyar nyelvű leírást kap, hogy a használata gyerekjáték legyen.

EXTRÁKBÓL MOST SEM ELÉG

A MultiCool MCHPRL klíma sorozat jelen pillanatban is elérhető legújabb  2021 ben kifejlesztett mindenes modelje.

A továbbfejlesztett kompresszortechnológiának köszönhető még alacsonyabb környezeti hanghatás (Kültéri hangnyomásszint  49dB(A)-tól).

A legújabb belső ventillátortechnikának, valamint a szélcsatornában fejlesztett légáramlásnak köszönhetően a klíma piacon versenytáűrsait messze megelőzve kétszer csendesebb beltéri működési zajszint akár éjszakai üzemmódban  akár 18dB(A)-tól.

A szűrő rendszer a a csúcsmodelhez hasonlóan (MultiCool MCHFLX) tartalmazza egyedi fejlesztésnek köszönhetően az Ön-Higénikus üzem, az öntisztítási funkció mellett kiemelendő a beépített UV-C sterilizáló  rendszer mely az7 56 Celziusz fokos sterilizálással a vírusok 99,99%-át hatástalanítják.

Persze ebből a készülékből sem maradt ki a WiFI vezérlés, mely lehetővé teszi távoli beállítás nyújtotta kényelmi előnyöket.

A MultiCool klíma hosszú időre társa lesz, mert minden készülékre kiterjesztett garancia érvényes, akár 10 év garancia a rendszeres, folyamatos karbantartás megléte mellett.

Adatlap:

MultiCool MCHPRL adatlap[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_wp_text title=”Kérje most árajánlatunkat!”]Szereltesse fel otthonát, cégét minőségi klímákkal, válassza Ön is a MultiCool nyújtotta előnyöket, kérjen árajánlatot már ma![/vc_wp_text]

    [/vc_column]