MultiCool MAGMA PRO UV+

MultiCool MAGMA PRO UV+

Az MultiCool MAGMA PRO UV nem csupán egy légkondiconáló, hanem egy intelligens megoldás, amely emlékezteti Önt a szűrő tisztán tartására. 
A további funkciók, mint például a 4D légáramlás , a 8°C alatti bekapcsolás vagy az aranyozott bordák egyedülálló élménnyé teszik a légkondicionáló használatát.
A modellre évi kétszeri karbantartás folyamatos megléte melett 5 év garancia vonatkozik, ezen felül 10 év a kompresszorra, ami biztosítja a hosszútávú biztonságos működést. 
Ez több, mint egyszerű légkondicionáló – ez egy új korszak a légkondicionálásban, amely egyesíti a dizájnt, az innovációt és a hatékonyságot.
MultiCool magma pro uv

A+++ osztály

Minden MultiCool légkondicionáló legalább készülék A++ energiaosztályú, ami azt jelenti, hogy a leghatékonyabb készülékek közé tartoznak. 
A MAGMA PRO UV+ modell a piacon elérhető legmagasabb A+++ energiaosztályú.

UV-C LÁMPA

Az UV-C sugárzás rendkívül hatékonyan gátolja a baktériumok, vírusok és gombák szaporodását.
 A MAGMA PRO Uv modell 2 UV-C lámpával van felszerelve, ami még nagyobb hatékonyságot biztosít.
ELŐNYÖK: 
Gátolja a baktériumok, vírusok és gombák szaporodását, beleértve – gátolja a SARS-CoV-2 vírus, az Escherichia Coli baktériumok, a H3N2 influenza vírus fejlődését. 
Összességében eltávolítja a különböző típusú mikroorganizmusok közel 98,8%-át.
UVC

Csepptálcás melegítő

A MultiCool MAGMA PRO UV modell stabil működést tesz lehetővé rendkívül alacsony hőmérsékleten is. 
A készülék csepegtető tálcás fűtővel történő felszerelése lehetővé teszi a hőcserélő védelmét a jegesedés ellen, ami még erős fagyok esetén is befolyásolja a készülékek hatékony működését fűtés üzemmódban

4D LÉGÁRAMLÁS

A MultiCool Magma UV+ vízszintesen és függőlegesen automatikusan mozgó, mozgatható légbevezető redőnyökkel van felszerelve, melyek távirányítóval vezérelhetők.
 A négy légáramlási irány (4D AIR FLOW) biztosítja a levegő egyenletes eloszlását a helyiségben és még magasabb szintű kényelmet a felhasználó számára.
4D

WIFI 2.0

Az MultiCool MAGMA PRO UV klímaberendezések WIFI 2.0 modullal vannak felszerelve. Intelligens terminálhoz csatlakozik, amely lehetővé teszi a vezérlést külső hálózatról is.
 Ezzel a felhasználó okostelefonon vagy táblagépen keresztül bárhonnan távolról vezérelheti a készülék működési paramétereit.

PM 2.5 szűrő

Gyárilag antibakteriális szűrővel és PM 2,5 szűrővel felszerelt, amely eltávolítja a szennyező anyagok 99,9%-át. Lehetőség van további szűrők hozzáadására: aktív szénnel, 3 az 1-ben, C-vitaminnal, ezüstionokkal.
temperalas

Bekapcsolás, ha a hőmérséklet 8°C alá süllyed.

Fűtési üzemmódban +8°C állandó hőmérséklet fenntartása, ami megakadályozza a helyiség lehűlését és optimális körülményeket biztosít a háziállatok és növények számára. 
Ha a hőmérséklet 8°C alá süllyed, a klímaberendezés hatékony védelmet nyújt a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben.

Clean 2.0.

Fejlett szoftver, amely eltávolítja a nedvességet, leolvasztja és fenntartja az optimális hőmérsékletet télen, valamint sterilizálás, amely eltávolítja a baktériumokat, vírusokat és más mikroorganizmusokat, hozzájárulva a higiéniához.
Multicool clean
quet

Csendes működés

Aggódik amiatt, hogy éjszaka zajos lesz a légkondicionálója? Semmi sem állhat távolabb az igazságtól.
A légkondicionáló „csend” üzemmóddal rendelkezik, amely csendes működést és intelligens hőmérséklet-tartást biztosít egész éjszaka.
A MultiCool klímaberendezések a legcsendesebbek közé tartoznak a piacon.

Erős és széles légáramlás

A nagy ventilátor átmérő (106 mm) további előnyöket biztosít a felhasználó számára
– 1 m-rel megnövelt légáramlás
– 1 dB-lel halkabb a készülék működése
– egyenletes légáramlás.

Kisebb ventillátor fordulat mellett, sokkal halkabban éri el a beállított hőfokot.

A MultiCool klímaberendezések a legcsendesebbek közé tartoznak a piacon.
Ventillátor
I-fel

És érezni fogja a különbséget

A távirányítóba hőmérséklet-érzékelő van beépítve, melynek köszönhetően az egység automatikusan a felhasználó által tapasztalt környezeti feltételekhez igazítja a hőmérsékletet. legcsendesebbek közé tartoznak a piacon.