MultiCool MCHTND

MULTICOOLHTRD

 

Teljesítmény változatok: 2.6kW, 3,5kW, 5,0kW
Energiaosztály: A++/A+

A MultiCool MCHTND klímák a magas minőségi elvárásoknak megfelelően nagyon alacsony zajú ventilátor technológiával felszerelt készülékek

Teljesítményével rendkívül csendes működéssel még messze megelőzi vetélytársait.

Pénztárcabarát – Kiváló ár-érték arányú készüléket keres hűtésre és fűtésre? Nem kell tovább keresnie!
Egész évben társ – A MultiCool klímák gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről télen-nyáron!
Egyszerűen nagyszerű – Minden légkondicionáló mellé teljes magyar nyelvű leírást kap, hogy a használata gyerekjáték legyen.

EXTRÁKBÓL MOST SEM ELÉG

A MultiCool MCHTND klíma sorozat jelen pillanatban is elérhető legújabb  2021 ben kifejlesztett kiemelkedő ár/érték arányú modelje.

A továbbfejlesztett kompresszortechnológiának köszönhető még alacsonyabb környezeti hanghatás (Kültéri hangnyomásszint  47dB(A)-tól).

A legújabb belső ventillátortechnikának, valamint a szélcsatornában fejlesztett légáramlásnak köszönhetően a klíma piacon versenytáűrsait messze megelőzve kétszer csendesebb beltéri működési zajszint akár éjszakai üzemmódban  akár 20dB(A)-tól.

A szűrő rendszer az Ön-Higénikus üzem, az öntisztítási funkció mellett kiemelendő a beépített Polen és bio filtert is, mely hatékonyan képes kiszürni a szállóport, polleneket.

Persze ebből a készülékből sem maradt ki a WiFI vezérlés, mely lehetővé teszi távoli beállítás nyújtotta kényelmi előnyöket.

A MultiCool klíma hosszú időre társa lesz, mert minden készülékre kiterjesztett garancia érvényes, akár 10 év garancia a rendszeres, folyamatos karbantartás megléte mellett.

Adatlap:

MultiCool MCHTND-adatlap

Kérje most árajánlatunkat!

Szereltesse fel otthonát, cégét minőségi klímákkal, válassza Ön is a MultiCool nyújtotta előnyöket, kérjen árajánlatot már ma!